DXC TechTalk: het herconfigureren van de collaboratieve werkruimte

| DXC Technology | 33 min | 24 april 2020 16:51
Copyright: DXC Technology
Hoe zal quarantaine de bedrijfscultuur en de manier waarop we werken veranderen? Voor het eerst kan het crisisbeheer van organisaties voorzorgsmaatregelen omvatten, zoals thuiswerken met minimale verstoring van de informatiestroom binnen de organisatie.

Groepen die al op zijn minst gedeeltelijk bekend waren met de uitdagingen en beloningen van werken op afstand, pasten zich gemakkelijker aan, terwijl anderen worstelden met de gedrags- en culturele veranderingen die nodig zijn om effectief werken op afstand te ondersteunen.

Hoe kunnen organisaties de voorwaarden voor succes scheppen in ons "nieuwe normaal"? Caitlin McDonald, digitale antropoloog bij het Leading Edge Forum; Richard Davies, VP, Strategic Advisory, DXC Technology en Managing Director, Leading Edge Forum en Pete Tapley, Vice President Global Sales, Workplace & Mobility, DXC Technology, delen hun inzichten over het opnieuw configureren van de collaboratieve werkruimte.

Deze chat was gebaseerd op het rapport "Herconfigureren van de gezamenlijke werkruimte", mede geschreven door Dr. Caitlin McDonald, Victoria Ward en Joseph Cook van het Leading Edge Forum. Lees hier het volledige rapport: https://dxc.to/2RYSsiV.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over DXC Technology

DXC Technology (NYSE: DXC) helpt bedrijven wereldwijd hun bedrijfskritische systemen en activiteiten te laten draaien, en daarbij de IT te moderniseren, data-architecturen te optimaliseren, en te zorgen voor security en schaalbaarheid van publieke, private en hybride clouds. DXC’s decennialange ervaring in het aanjagen van innovatie, doet de grootste bedrijven ter wereld vertrouwen op DXC voor het bedrijfsbreed uitrollen van onze technologie-stack, waarmee zij hun prestaties, concurrentievermogen en klantbeleving naar een hoger plan tillen.
Meer over DXC Technology

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.