SMART Goals: The Power of Goal Setting

| HubSpot | min | 15 november 2019 13:55
Copyright: HubSpot
Succesvolle teams gedijen wanneer hun doelen, prioriteiten en motivaties op elkaar zijn afgestemd. Klaar om je team te verbeteren? Bekijk deze gratis tutorial over teamuitlijning: http://bit.ly/2IqSj13

Doel instelling. Het is meer dan alleen een manier voor managers om hun teams op koers te houden. Onderzoek toont aan dat onze meest productieve medewerkers aangeboren doelwitten zijn. Als ze geen nummer krijgen, stellen ze er een voor zichzelf op voor de voldoening die ze krijgen door hun eigen vooruitgang en groei te zien en te ervaren. Resultaatgerichte marketing- en verkoopteams gebruiken doelen om overeenkomsten op serviceniveau tussen teams te onderhouden, zoals het aantal marketing gekwalificeerde leads gegenereerd door marketeers en het percentage daarvan dat vervolgens door verkopers is gewerkt.

Goed presterende verkoop- en marketingteams werken als één verenigd omzetteam. Wanneer hun doelen, processen en technologie op elkaar zijn afgestemd, kunnen marketeers en verkopers een extra grote groei voor hun organisaties realiseren. In deze HubSpot Academy Master Class nodigt Kyle Jepson, inkomende verkoopprofessor, de Pulitzer-prijswinnaar en de bestsellerauteur van de New York Times, Charles Duhigg, uit om te discussiëren over het stellen van SMART-doelen (specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdgebonden) voor verkoop en marketing teams.

Charles Duhigg is een Pulitzer-prijswinnende onderzoeksverslaggever van de New York Times, afgestudeerd aan Yale College en Harvard Business School en een frequente medewerker of gast op The Colbert Report, NPR's This American Life, Frontline en andere programma's.

Wilt u meer inhoud over SMART-doelen? Bekijk dit blogbericht: https://blog.hubspot.com/marketing/smart-goal-examples

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
HubSpot
Over HubSpot
HubSpot (NYSE: HUBS) is een toonaangevend groeiplatform. Sinds 2006 probeert HubSpot de wereld meer inbound te maken. Vandaag de dag gebruiken vele klanten uit verschillende landen de prijswinnende software, diensten en support van HubSpot voor een transformatie van de manier waarop ze klanten aantrekken, behouden en verwonderen. HubSpot biedt bedrijven met Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en een krachtig gratis CRM de tools die ze nodig hebben om van klanten fans maken.
Meer over HubSpot
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.