Hoe u uw advertentie-uitgaven kunt bepalen

| HubSpot | 7 min | 31 mei 2020 12:30
Copyright: HubSpot
Het doel van elke advertentiestrategie moet zijn om een ??positief rendement op uw investering te behalen, wat neerkomt op het feit of u meer inkomsten uit de advertentiecampagne haalt dan de kosten die u invoert. Hoe kunt u bepalen wat uw advertentie uitgeeft moet zijn om het meeste rendement uit uw investering te halen? Om die vraag te kunnen beantwoorden, moeten we het biedsysteem begrijpen dat door de advertentienetwerken wordt gebruikt.

Een bod is het maximale bedrag dat u bereid bent te betalen voor de gewenste actie op uw advertentie. Als het klinkt als een veiling, komt dat omdat het een veiling is. Advertentienetwerken hebben een beperkte hoeveelheid advertentieruimte en om te bepalen of uw advertenties al dan niet aan uw doelgroep worden getoond, houden ze een veiling om te zien hoeveel elke adverteerder bereid is te betalen voor advertentieruimte. Net als bij een veiling wint de hoogste bieder.

Stel dat u € 10 biedt voor een klik op uw advertentie en dat de op één na hoogste bieder slechts € 5 betaalt voor een klik. Bij elk advertentienetwerk betaalt u alleen het laagst mogelijke bedrag om het bod te winnen. In dit voorbeeld bent u misschien bereid om € 10 te betalen, maar in werkelijkheid hoeft u slechts € 5,01 te betalen om het bod te winnen. Het winnen van deze 'veiling' zal, naast de algehele kwaliteit van uw advertenties, bepalen hoe uw advertenties worden weergegeven op de verschillende advertentienetwerken.

Hoe bepaal je wat je maximale bod zal zijn? Om dat te doen, willen we terugwerken van de gegenereerde inkomsten naar uw uiteindelijke bod. Lees hoe in onze gratis advertentiecursus.

Lees meer in onze gratis advertentiecursus: https://bit.ly/2X6yUvM.

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over HubSpot

HubSpot (NYSE: HUBS) is een toonaangevend groeiplatform. Sinds 2006 probeert HubSpot de wereld meer inbound te maken. Vandaag de dag gebruiken vele klanten uit verschillende landen de prijswinnende software, diensten en support van HubSpot voor een transformatie van de manier waarop ze klanten aantrekken, behouden en verwonderen. HubSpot biedt bedrijven met Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en een krachtig gratis CRM de tools die ze nodig hebben om van klanten fans maken.
Meer over HubSpot

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.