Is de werkplek voor altijd veranderd?

| HubSpot | 4 min | 23 augustus 2020 14:11
Copyright: HubSpot
De kans is groot dat de meeste, zo niet alle, van uw medewerkers al een tijdje op afstand werken. En dat introduceert een nieuwe realiteit: de werkplek is voor altijd veranderd, en met de opkomst van werken op afstand komt er een nieuwe kijk op het idee van het kantoor zoals we dat kennen.

Natuurlijk kunnen sommige werknemers niet wachten om weer naar kantoor te gaan. Maar er is ook een kans dat velen ook op afstand willen blijven. Dus hoe ga je als bedrijf om met deze onvermijdelijke verandering - of het nu gaat om de voorbereiding op een stortvloed aan verzoeken van werknemers om fulltime op afstand te blijven of vaker thuis te werken, en uiteindelijk je beleid te veranderen rond het veranderende concept van de werkplek?

Het antwoord op die vraag blijkt voor iedereen een beetje anders te zijn. Daarom hebben we twee panelleden ingeschakeld om hun mening te geven over deze voor altijd veranderde werkplek, evenals hun mening over werken op afstand en wat werkgevers kunnen doen om deze onvermijdelijke verandering het hoofd te bieden. Dit is wat ze te zeggen hadden.

Leer op HubSpot Academy: https://clickhubspot.com/Popular-Courses

Favoriete gratis certificeringscursussen:

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over HubSpot

HubSpot (NYSE: HUBS) is een toonaangevend groeiplatform. Sinds 2006 probeert HubSpot de wereld meer inbound te maken. Vandaag de dag gebruiken vele klanten uit verschillende landen de prijswinnende software, diensten en support van HubSpot voor een transformatie van de manier waarop ze klanten aantrekken, behouden en verwonderen. HubSpot biedt bedrijven met Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub en een krachtig gratis CRM de tools die ze nodig hebben om van klanten fans maken.
Meer over HubSpot

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.

Nog een video bekijken?


Vorige video
Volgende video
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.