Gen.G Life beoordeelt de Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router

| NETGEAR | min | 30 november 2019 11:20
Copyright: NETGEAR
Hoe blijft Life winnen tijdens een competitie in League of Legends op Gen.G Esports? Lees wat hij te zeggen heeft over de Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router en hoe de intuïtieve software en krachtige hardware samenwerken om lag te verslaan en de concurrentie te verslaan.

De Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router verbetert uw online gamingervaring door uw netwerkprestaties te optimaliseren en prioriteit te geven aan gamingverkeer, lag te verminderen en het plezier te vergroten. Vertrouwd door esports-organisaties, streamers en gamers van wereldklasse met vaardigheidsniveaus van casual tot hardcore, bevat de XR300 Gaming Router aanpasbare softwarefuncties met robuuste WiFi 5-hardware van NETGEAR.

Log in op uw gepersonaliseerde gamedashboard zodat u eerst ziet wat voor u het belangrijkst is. Quality of Service (QoS) geeft prioriteit aan elk apparaat dat is aangesloten op uw thuisnetwerk met een eenvoudig te gebruiken interface. Gebruik Geo-Filter om een ??verbinding met lokale servers te garanderen, zodat verre spelers uw online-ervaring niet langer beïnvloeden. Met Network Monitor kunt u precies zien wat er in uw netwerk gebeurt, zodat u precies kunt zien wie de bandbreedte in realtime heeft.

Raak niet gewend aan gamen met pieken in vertraging en latentie. Concurreer met de beste in esports en word lid van de #NoLagCrew met Nighthawk Pro Gaming.

 Abonneer je op meer video's! http://bit.ly/1JsK6Ej
Meer informatie over de Nighthawk Pro Gaming XR300 WiFi-router: https://www.netgear.com/gaming/XR300/

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NETGEAR
NETGEAR® (NASDAQ: NTGR) is sinds 1996 pionier in geavanceerde netwerktechnologieën voor huizen, bedrijven en serviceproviders over de hele wereld en leidt de sector met een breed scala aan bekroonde producten die zijn ontworpen om het leven van mensen te vereenvoudigen en te verbeteren. NETGEAR wil mensen in staat stellen samen te werken en verbinding te maken met een wereld van informatie en entertainment en is toegewijd aan het leveren van innovatieve en geavanceerde verbonden oplossingen, variërend van mobiele en cloudgebaseerde diensten voor verbeterde controle en beveiliging, tot slimme netwerkproducten, video via Ethernet voor Pro AV-applicaties en performance gaming routers om online gameplay te verbeteren.
Meer over NETGEAR
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.