iPhone Tips - Hoe een Secure USB-drive op een iPad en iPhone te gebruiken

| Kingston Technology | min | 30 november 2019 11:18
Copyright: Kingston Technology
Hier leest u hoe u een beveiligde USB op een iPad of iPhone kunt gebruiken, zodat al uw meest geheime gegevens op die manier kunnen blijven en toch onderweg toegankelijk zijn. Met iOS 13 en iPadOS 13 kunnen gebruikers nu externe USB-drives gebruiken en rechtstreeks toegang krijgen tot uw documenten in de app Bestanden. iOS 13 kan elk standaard USB-apparaat lezen dat is geformatteerd met een compatibel bestandssysteem, voldoende vermogen heeft om het apparaat te laten werken en niet-gecodeerd is. We hebben echter een manier gevonden om een gecodeerde USB-stick met iOS te gebruiken! De beveiligde USB-schijf die we gebruikten is de Kingston DataTraveler 2000 beveiligde USB met een op hardware gebaseerd toetsenblok en toetsenbord.

Wat je nodig hebt voor iPhone of iPad met een bliksemconnector:
Zorg er eerst voor dat je iOS 13 gebruikt. Je hebt een Lightning-naar-USB-adapter nodig, zoals de Lightning-naar-USB 3-camera-adapter van Apple die ondersteuning biedt voor USB 3.0 en een bliksempoortdoorvoer voor extra stroom.

Wat je nodig hebt voor iPad Pro (USB-C):
Je hebt hier een hoogwaardige USB C-naar-USB A-adapter nodig, zoals de Nucleum- of Apple-adapter. Als iPhone 12 eindelijk wordt geleverd met een USB-C-poort, zou dit precies hetzelfde moeten werken.

Hoe het werkt

Sluit op een bliksemapparaat eenvoudig uw adapter aan zoals afgebeeld, en sluit vervolgens de DataTraveler 2000 en een netsnoer van de adapter aan op de muur. Merk op dat de USB-A meer stroom verbruikt dan de bliksemconnector levert, dus zorg dat je voldoende sap hebt. Voer eenvoudig uw pincode in om de gegevensbestanden op de schijf te ontgrendelen en uw beveiligde bestanden zijn nu toegankelijk. Op een iPad in liggende modus moet uw schijf automatisch in de zijbalk verschijnen. Tik in de staande stand of op een iPhone op het bladerpictogram onderaan het scherm dat al uw locaties weergeeft en u zou daar uw rit moeten vinden. Van daaruit kunt u dienovereenkomstig kopiëren, plakken en verplaatsen of gewoon toegang krijgen tot de gegevens.

Bekijk hier meer iPhone-tips: https://www.youtube.com/watch?v=qljBaElk700&list=PLAsUq-kEMSD4J_FYy5xWtaE1Mjqv3J1aT&index=2

Hoe vind je deze video?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Kingston Technology
Kingston Digital Europe Co LLP en Kingston Technology Company, Inc., zijn onderdeel van dezelfde bedrijvengroep (“Kingston”). Kingston is ’s werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten. Kingston ontwikkelt en produceert oplossingen die gebruikt worden om te leven, te werken en te spelen, van big data, laptops en pc’s tot IoT-apparatuur, zoals slimme en draagbare technologie, tot design-in en contractproductie. De grootste pc-producenten en cloudhostingpartijen ter wereld vertrouwen op Kingston voor hun productiebehoeften. Onze passie voedt de technologie die de wereld elke dag inzet. We streven ernaar verder te kijken dan onze producten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en oplossingen te bieden die een verschil maken: ‘Kingston Is With You’. 
Meer over Kingston Technology
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.